Sonntag, 28. April 2019

Mittagessen KW18/2019 | Lunch plans week 18/2019

English version below

Hui, schon wieder ne Vier-Tage-Woche. So kann's weitergehen!





Gochujang Tofu mit Sesamspinat und Reis
So (Rezept) macht ihr das Gochujang Tofu und so (Rezept) den Sesamspinat. Reis kochen traue ich euch auf eigene Faust zu. Ich bin ja faul und habe nen Reiskocher.

Mac'n'Cheese mit Broccoli
Für die Mac'n'Cheese nehme ich meine liebste Kääsesauce.

Himmel und Erde
Kurz und knapp: Hier ist das Rezept.

Pasta mit frischem Spinat und grünem Spargel
Ich hoffe, ich finde dann noch Farfalle im Schrank... Ich bewahre vom Kochen immer eine Kelle Nudelwasser auf, die ich später benutze um die Nudeln mit Spinat etc. cremiger zu machen.


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English version

Oh, another four-day week. We can keep this up!



Gochujang tofu with sesame spinach and rice
This (recipe) is how you make the gochujang tofu and this (recipe) is how you make the sesame spinach. I have faith that you can cook rice on your own. I am lazy and have a rice cooker!

Mac'n'Cheese with broccoli
I make my mac'n'cheese with my favorite cheesey sauce.

Himmel und Erde
What is this mystery food? It's a regional meal and a favorite of Mr. Squirrel and me. Here's the recipe. Spoiler alert: It involves apple sauce, mashed potatoes, caramelized onions and sausage.

Pasta with fresh spinach and green asparagus
I hope there's still some bowtie pasta in the pantry... I'll save a ladle of pasta cooking water to make the whole pasta spinach thing a bit creamier.