Samstag, 14. Juni 2014

Tomato Quinoa

Die deutsche Übersetzung findet ihr unter dem englischen Rezept!




Quick and simple way to make incredibly tasty quinoa! Tastes great hot or cold.

Ingredients:

  • 170g of quinoa
  • 500ml of puréed tomatoes
  • pinch of salt
  • pinch of sugar
  • vegetables of your choice (I used one kohlrabi and 2 medium carrots)


Instructions:

  • Wash quinoa.
  • Cut your veggies in small pieces. If you're using carrots or the like, make sure you cut thinner slices rather than cubes.
  • Heat up quinoa and puréed tomatoes in a small sauce pan.
  • Stir continuously.
  • Bring to a light simmer.
  • Add vegetables.
  • Put  the lid on the saucepan, turn down the heat.
  • Leave the saucepan on the hot stove for another 10 minutes.
  • Season with salt and sugar.
  • Serve as a side dish with whatever you wish. :)



Deutsche Übersetzung:

Zutaten:

  • 170g Quinoa
  • 500ml passierte Tomaten
  • eine Prise Salz
  • eine Prise Zucker
  • Gemüse Deiner Wahl (ich habe eine Kohlrabi und zwei mittelgroße Karotten genommen)

Zubereitung:

  • Quinoa waschen.
  • Gemüse kleinschneiden. Wenn du Möhren oder was ähnliches verwendet, schneidet lieber dünne Scheiben als Würfel.
  • Quinoa und passierte Tomaten in einem kleinen Topf erhitzen.
  • Immer gut umrühren.
  • Zum köcheln bringen.
  • Gemüse hinzugeben.
  • Deckel auf den Topf, Hitze runterdrehen.
  • Den Topf noch 10 Minuten auf dem heißen Herd stehen lassen.
  • Mit Salz und Zucker würzen.
  • Als Beilage zu wasauchimmer man mag servieren. :)

Kommentare:

  1. Looks great! What are you serving it with in these photos? Just curious! :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. I served it with a veggie steak (store-bought), and a simple lettuce and bell pepper salad (with mustard/balsamic/olive oil dressing).

      Löschen