Diese Woche gibt es einiges an Lieblingsessen!
1. Grünkohl
Es ist halt grade Saison! Mr. Squirrel hat vorgekocht und eingefroren und darum wir das ein entspanntes Mittagessen für uns. Hier findet ihr sein Rezept.
2. Falafeln, Hummus, Salat
Falafeln (Rezept), Hummus (Rezept), Salat... Alles einfach, alles lecker. Falafeln bereite ich oft vor und friere dann welche ein.
3. Gnoccipfanne
Zwiebeln braten, vielleicht Aubergine und Zucchini, dann die Gnocci dazu, frische Tomaten und ein paar Kräuter - einfach und lecker. Kichererbsen oder weiße Bohnen passen hier auch super!
4. Mac'n'Cheese mit Brokkoli
Für die Mac and Cheese koche ich Macaroni al dente und ertränke sie dann in meiner liebsten Käsesauce (Rezept). Dazu Brokkoli kochen - fertig!
5. Gebratene Nudeln mit Tofu
Eins meiner liebsten Standardgerichte für die Lunchplanung. Das Rezept findet ihr hier.
***************************
English version
This week, we'll have a whole lot of favorite meals!
1. German kale
It's kale season in Germany! Mr. Squirrel made a big batch the other week and froze it, so this is going to be a minimal prep lunch (just defrosting the kale and frying some veggie sausages). This is his recipe.
2. Falafels, hummus, salad
Falafels (recipe), Hummus (recipe), salad... All simple, all tast. I usually prep the falafels and freeze some.
3. Gnocci pan
Fry onions, maybe some eggplant and zucchini, add gnocci to the pan, then some fresh tomatoes and some herbs - simple and tasty. Chickpeas or white beans should work great with this, too!
4. Mac'n'Cheese with broccoli
For the mac and cheese I usually cook some macaroni and drown them in my favorite cheesy sauce (recipe). Cook some broccoli - done!
5. Fried noodles with tofu
One of my favorite standard meals for my lunch plans. You can find the recipe here.