Und hier geht's weiter mit den Futterplan für die KW12!
1. Graupensuppe
Der Winter ist wieder da, dann geht auch wieder Graupensuppe (Rezept)!
2. Kartoffelwedges, Béchamelsauce, grüne Bohnen, Schnitzel
Wedges mach ich im Ofen, das Schnitzel ist vom Aldi. Béchamelsauce hört sich immer chic an... ist aber super easy. Das Rezept ist so grundlegend, dass ich es hier nicht im Blog habe, aber zum Glück haben andere Leute eins aufgeschrieben :) Einfach statt Butter Alsan oder Öl nehmen und eine Pflanzenmilch eurer Wahl verwenden.
3. Lupinen-Gemüsepfanne
Hier werde ich mal schauen, was grade so an Gemüse da ist und in die Pfanne werfen. Und bei uns im Asialaden habe Lupinen gefunden - die dürfen dann als Proteinkomponente mit dazu.
4. geschichteter Salat mit Nudeln
Ganz simpel, ganz faul, n paar Nudeln (ich nehme meistens Fusilli oder Farfalle) kochen, dann schichtweise Tomaten, Salat, Mais, Bohnen und was man sonst noch so mag drauf packen.
5. Linsengemüsesuppe
Eine einfache, aber super leckere Suppe. Das Rezept findet ihr hier.
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English version
And here we go with our food plan for week 12!
1. Pearl Barley Soup
Winter is back, so it's time for pearl barley soup (recipe) again!
2. Potato wedges, sauce béchamel, green beans, schnitzel
I'll bake the wedges, the schnitzel is storebought. Sauce béchamel always sounds oh so fancy, but it's really easy to make. The recipe is so basic, I don't even have it on the blog. But fortunately, others have written it down. :) Just use a vegan butter or oil and plant milk of your choice.
3. Veggie stirfry with lupins
I'll see which veggies I'll have available in the fridge and throw them all in a pan. I found some lupin beans at our local Asian supermarket - they'll be my meal's protein component.
4. Salad with pasta
All simple, all lazy. Cook some noodles (I like to use fusilli or farfalle), then layer them with tomatoes, lettuce, sweet corn, beans, ... and anything else you like.
5. Lentil veggie soup
And here we go with our food plan for week 12!
1. Pearl Barley Soup
Winter is back, so it's time for pearl barley soup (recipe) again!
2. Potato wedges, sauce béchamel, green beans, schnitzel
I'll bake the wedges, the schnitzel is storebought. Sauce béchamel always sounds oh so fancy, but it's really easy to make. The recipe is so basic, I don't even have it on the blog. But fortunately, others have written it down. :) Just use a vegan butter or oil and plant milk of your choice.
3. Veggie stirfry with lupins
I'll see which veggies I'll have available in the fridge and throw them all in a pan. I found some lupin beans at our local Asian supermarket - they'll be my meal's protein component.
4. Salad with pasta
All simple, all lazy. Cook some noodles (I like to use fusilli or farfalle), then layer them with tomatoes, lettuce, sweet corn, beans, ... and anything else you like.
5. Lentil veggie soup
A simple and tasty soup. Find the recipe here.