Samstag, 30. März 2019

Mittagessen KW14/2019 | Lunch plans week 14/2019

English version below

Ich mag ja die Vergangenheits-Squirrelofnom-Frau. Die hat doch letzte Woche einfach schon für diese Woche vorgeplant, sodass Gegenwarts-Squirrelofnom-Frau gestern nicht mehr lange überlegen musste, was es gibt!

Reste von der Dinnerparty
Wir haben am Sonntag Freunde zu Besuch! Da bleibt sicher was über :)

Thai Curry
Hier findet ihr mein Basisrezept für grünes Thai Curry... aber man kann natürlich auch mit anderen Currypasten und anderem Gemüse machen. Und natürlich mit frittiertem Tofu (Rezept).

Hummus mit Ofengemüse
Ofengemüse wird in Richtung Kartoffeln, Auberginen, Möhren und so gehen. Hummus mach ich so: Rezept.

Salat mit Nudeln
Eine Lage Pasta, danach ein paar Lagen Salat, Tomaten, Mais, Bohnen.... und dazu Tahin-Joghurt-Sauce.

Scheiß mit Reis
Um die Reste der Woche loszuwerden, gibt es dann am Freitag gebratenen Reis mit allem, was noch so da ist :)



*************************



English version

I really like past squirrelofnom lady. She planned all of the meals for the upcoming week some time last week, so present squirrelofnom lady didn't have to think about what to cook!


Dinner party leftovers
We're having friends over on Sunday. I am suer there will be leftovers :)

Thai Curry
This is my basic recipe for green Thai Curry... but you can always work with different curry pastes and other veggies. And deep fried tofu, of course (recipe).

Hummus with oven roasted veggies
Oven roasted veggies will be something along the lines of potatoes, eggplants, carrots and the like. 
This is how I make my hummus: recipe.

Salad with pasta
One layer of pasta, then layers of lettuce, tomatoes, sweet corn, kidney beans... and then some tahin yoghurt sauce.

Leftover rice
I'll see what the week has left me with... and then I'll make fried rice on Friday to use up whatever needs to go! :)