Montag, 25. Dezember 2017

Weihnachten | Christmas | 2017 | I/III

Weihnachten wird viel gegessen... hier habt ihr einen kleinen Überblick, was ich dieses Jahr alles so auf dem Teller hatte. Teil 1!

Christmas is food... here's a little overview of what I had on my place this year. Part 1!



Heiligabend | Christmas Eve






Erster Gang: 

Blattsalate (mit etwas frischer Petersilie und Minze!) mit Granatapfelkernen und gesalzenen Pistazien in Balsamicodressing

First course:

Different types of lettuce (with some fresh parsley and mint!) with pomegranate seeds and salted pistachios in a balsamico dressing






Zweiter Gang: 

Mock Duck in Rotwein-Sahne-Sauce, Kartoffelklößen, Romanesco und Preiselbeeren.

Second Course: 

Mock Duck in a red wine and cream sauce, potato dumplings, romanesco, and lingonberries.






Dritter Gang: 

Apple Crumble mit Karamellsauce [Rezept!]

Third Course: 

Apple Crumble with caramel sauce [Recipe!]